VDV Voetbal staat voor ontwikkeling van voetbal, voetballers, voetbalsters, trainers, trainsters en overig voetbaltechnisch kader.

Maximale individuele ontwikkeling, om vervolgens uiteindelijk als team optimaal te presteren is een uitdaging waarbij VDV Voetbal op gestructureerde wijze en met een duidelijke visie aan kan bijdragen.

 

Met een brede ervaring als Voetbaltrainer, Hoofd Opleidingen, Talentcoach, Docent Trainersopleidingen en 

Hoofd scouting, kan VDV Voetbal ieder individu, team of vereniging naar een hoger voetballend vermogen brengen door middel van een optimaal en veilig leerklimaat.

Enkele opdrachtgevers uit de afgelopen seizoenen zijn onder andere:

KNVB
Fc Den Bosch
Helmond Sport
Brabant United
vv Heeswijk
RKSV Venhorst
RKC Waalwijk
NEC Nijmegen
FC Eindhoven
DESK
Blauw Geel'38

VDV Voetbal is met name gespecialiseerd in:

 

 • Talentontwikkeling: Alle spelers en speelsters hebben talent, de een wat meer dan de ander, waarbij ieder individu ook nog eens zijn of haar specifieke voetbalkwaliteiten heeft. VDV Voetbal is gespecialiseerd in de persoonlijke ontwikkeling van ieder individu, afgestemd op maat.

 • Talentherkenning: Door jarenlange ervaring is VDV Voetbal gespecialiseerd in het herkennen van talent. Hetgeen zien, herkennen en benoemen van wat een speler juist wél kan, in plaats van benoemen wat de tekortkomingen zijn, heeft tot gevolg dat spelers worden beoordeeld op de sterkste kernkwaliteiten. Dit is een van de speerpunten van VDV Voetbal.

 • Individuele training: VDV Voetbal geeft op aanvraag individuele training op maat. Door middel van een intake wordt er concreet in beeld gebracht wat de ontwikkelpunten zijn en waarmee het individu onder begeleiding van VDV Voetbal aan de slag gaat. Dit kan o.a. betrekking hebben op: Techniektraining, Tactische training, Keeperstraining, Loop coördinatie, Kracht, Stabiliteit, Voeding. Door een breed netwerk van deskundigen, kan uw vraag direct of indirect altijd beantwoordt worden.

 • Opleiden van trainers / Coach to coach trajecten: Vanuit zowel verenigingen als individuele trainers wordt regelmating ondersteuning gevraagd aan VDV Voetbal. Het specifiek coachen, trainen en begeleiden van de jongste jeugd tot en met de senioren bij zowel jongens, meisjes, dames en heren is een vak apart, waarbij we u graag ondersteunen.

 • Themabijeenkomsten: Verenigingen hebben regelmatige specifieke hulpvragen, waarbij de kennis van VDV Voetbal wordt ingeroepen. Thema's als: Hoe coach ik pupillen tijdens de wedstrijd? of; Hoe krijgen we meer doorstroming vanuit de junioren naar de selectie? Uiteraard zijn er nog vele voorbeelden te noemen, wij kunnen u helpen om door middel van één of meerdere bijeenkomsten het gewenste thema onder de aandacht te brengen én om vervolgens stappen te maken binnen het bewuste thema bij uw vereniging.

 • Trainingsclinics / Demonstratietrainingen: Uiteraard geeft VDV Voetbal ook clinics en / of demonstratietrainingen bij uw vereniging of op locatie. Trainingen waarbij u vooraf de doelstelling bepaald en VDV Voetbal samen met u en uw trainers deze trainingsdoelstelling gaan bewerkstelligen.

 • Ontwikkeling speelwijze: Een goed doordachte speelwijze binnen de teamfuncties aanvallen, verdedigen en beide omschakelmomenten zijn essentieel bij de spelbedoeling van voetbal. De spelbedoeling van Voetbal = winnen. VDV Voetbal ondersteunt bij het meedenken, uitwerken, ontwikkelen van bewaken van uw speelwijze. Deze speelwijze kan afhanelijk zijn van de specifieke kwaliteiten van uw team, en / of uw persoonlijke visie en / of de visie van uw vereniging.

 • Ontwikkelen Voetbaltechnisch (Jeugd)beleidsplan: Veel clubs hebben een voetbaltechnisch beleidsplan, maar helaas kan de uitvoering hiervan niet voldoende bewaakt worden. Het ontwikkelen van een plan op maat voor uw vereniging, kan hierbij helpen. VDV Voetbal heeft veel ervaring in het op maat schrijven en bewaken van beleidsplannen en kan uw vereniging hierbij ondersteunen.

 • Sportkleding en accessoires: VDV Voetbal heeft een ruim assortiment aan sportkleding en accessoires. Van shirts, shorts, sokken, hesjes, hoedjes, pylonnen, complete trainingsoutfits, tassen, keepershandschoenen tot aan voetbalgoals, alles is verkrijgbaar bij VDV Voetbal.

 • VDV Voetbal met LED verlichting: Het pronkstuk van VDV Voetbal is zonder meer de Voetbal met LED verlichting. Een uniek product op de Nederlandse velden. Kijk hier voor meer info over de VDV Voetbal.

 • Indien uw interesse heeft in een van bovenstaande diensten of producten, neem dan gerust contact op met ons via email info@vdvvoetbal.nl of bel met 06-21818031.

© 2016 VDV Voetbal Visie